Hora Credit Pareri – Merita sa imprumutam de la ei?

Conditii de creditare:

 • Varsta minima: 19 ani
 • Venit lunar stabil
 • Buletin de identitate
 • Extras cont bancar
 • Rezultat pozitiv in Biroul de Credit
hora credit

Hora Credit este una dintre cele mai mediatizate institutii financiare nebancare. La inceputul activitatii a avut dobanzi foarte bune si a atras multa lume, apoi, o perioada DAE a crescut exagerat si a nemultumit multi clienti, intre timp reusind sa vina cu niste oferte cat de cat multumitoare pentru cei ce doresc sa acceseze credite rapide.

In prezent, HoraCredit ne ofera o dobanda foarte buna la creditele pe termen scurt. Adica la creditele luate pe maxim doua luni de zile.

Acest articol are rolul de a informa vizitatorii, nu de a-i convinge sa acceseze un imprumut de la Hora Credit sau de la alt IFN.

Merita sa luam un credit rapid de la Hora Credit?

Merita doar daca luam un credit pe care avem de gand sa il restituim rapid. Adica un credit pana la salariu sau un credit ce va fi restituit conform contractului in maxim doua luni.

Atentie! Creditele cu o durata mai mare de doua luni au dobanzi ce pot ajunge pana la 2% pe zi din suma imprumutata!

Exemplu avantajos pentru client:

Daca luam 3000 RON pentru doua luni de zile si avem garantia ca pana atunci putem achita suma imprumutata integral, atunci merita sa facem un imprumut la Hora Credit. Dupa cele 2 luni de zile vom avea de platit catre Hora Credit aproximativ 3100 RON. Asta inseamna ca vom plati in plus doar aproximativ 100 RON. Asta inseamna un DAE de 34%.

Exemplu dezavantajos pentru client:

Daca alegem sa imprumutam 10 000 RON pe o perioada de 1 an de zile, lucrurile stau cu totul altfel. Pentru o suma asa mare, HoraCredit ofera imprumutul cu o dobanda de 2% pe zi. Astfel, dupa 365 de zile, ne va veni de plata o suma enorma de aproximativ 69 000 RON.

Asadar, cu putina documentare inainte de a aplica pentru un credit, vom sti si sa luam decizia potrivita.

Dobanzi si comisioane Hora Credit

Dobanzile variaza in functie de suma imprumutata si de perioada de rambursare. Cu cat perioada de rambursare este mai mica, cu atat vom avea de platit mai putin inapoi. Exista mai multe forme de imprumut cu dobanzi diferite la Hora Credit, dupa cum urmeaza:

 1. Imprumuturi de 30 zile pentru clienti noi cu 0% dobanda;
 2. Imprumuturi de 30 zile cu 2% dobanza pe zi pentru cei care au mai facut credite;
 3. Imprumut pe 70 zile cu 0,08% dobanda pe zi pentru sume de pana in 10 000 Lei pentru clienti noi;
 4. Imprumut pe 70 zile cu 1% dobanda pe zi pentru sume de pana la 10 000 Lei;
 5. Credit pe 364 zile cu 2% dobanda pe zi pentru suma de 10 000 Lei.

Dupa cum se poate observa, clientii noi sunt cei mai avantajati, iar creditele pe termen scurt au cele mai convenabile dobanzi.

Hora Credit este IFN-ul ideal daca:

 • ai fost refuzat de alte institutii financiare nebancare;
 • vrei sa faci un credit de maxim 3000 RON pe care il vei inapoia in maxim 70 zile;
 • esti la primul credit la HoraCredit;
 • doresti ca banii sa fie livrati rapid;
 • cauti un IFN deschis si in weekend.

Hora Credit pareri finale:

Imprumuturile pe termen lung de la HoraCredit nu renteaza! Vom avea un DAE foarte mare si gasim alte IFN-uri cu dobanzi mult mai mici si mai avantajoase, precum ACESTA sau ACESTA. Insa daca dorim un credit rapid pentru o suma de pana in 3000 RON si o perioada de rambursare de maxim 70 de zile, atunci HoraCredit poate fi o optiune.

Foarte Important! Nu accesati credite pe care nu le veti putea plati sau pe care nu aveti de gand sa le platiti de la inceput. IFN-urile isi vor recupera banii in cele din urma, chiar si dobanzile penalizatoare.

Hora Credit Contact:

Nume companie: Hora Credit IFN S.A.
Adresa: Splaiul Unirii, Nr. 16, Cladirea Muntenia, Etajele 4 și 5, Birourile cu nr. 412, 413, 413A, 512, 513, 513A, 501, Sector 4, Bucuresti.
Telefon: 0318 18 18 18
eMail: info@horacredit.ro
Website: HoraCredit.ro

Intrebari frecvente:

 1. Care este suma maxima pe care o putem imprumuta de la HoraCredit?

  Creditele pot avea valoare de la 100 la 10 000 RON cu data maxima scadenta la 12 luni.

 2. Hora Credit accepta credite fara verificare ANAF?

  Nu! Acest IFN verifica baza de date ANAF si face verificare si la Biroul de Credit inainte de a acorda imprumutul. Pentru a vedea IFN-uri care aproba credit fara verificare ANAF accesati prima pagina a site-ului nostru.

 3. Cu ce banca lucreaza Hora Credit?

  HoraCredit are conturi pentru a primi si a trimite bani la BCR, UniCredit si Libra Bank.

Ai avut credit la HoraCredit? Cum a decurs? Mai jos poti sa iti lasi parerea cu privire la experienta ta legata de acest IFN si asa poti ajuta alte persoane sa aleaga IFN-ul potrivit.

Acorda o nota!
[Total: 1 Average: 1]

2 comentarii

 1. Fugiți de Hora Credit, dobanzi exagerat de mari de ajungi sa nu mai poți plăti, nu te poți înțelege cu ei sa te aștepte de bani pana la salariu, te trimit la executare.

 2. Eu am luat un imprumut consistent de la Hora Credit cu gandul sa il returnez in maxim 50 de zile ca trebuia sa primesc niste bani. Pot sa spun ca ma numar printre norocosi si nu am platit dobanda decat vreo 200 Lei la suma de 4500 Lei imprumutata. Dar daca nu aveam sa platesc toti banii odata, ma taxau si pe mine :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *