Credit7 – Imprumut online rapid / Pareri

Credit 7 reprezinta cea mai buna alegere daca dorim sa imprumutam o suma mica de bani pe termen scurt. Suma maxima imprumutata de cei de la Credit7 este de 3000 Lei si durata maxima de rambursare este de 30 de zile.

 • Suma maxima: 3000 Lei
 • Accepta persoane cu istoric negativ
 • Carte de identitate si selfie
 • Dovada venit lunar stabil
 • Cel mai rentabil credit rapid pe termen scurt
credit7

La un imprumut de 3000 RON pe o perioada de 30 de zile, vom avea de platit inapoi aproximativ 3500 RON. Asta inseamna ca adaosul/comisionul celor de la Credit7 este de doar 500 RON. Dar daca imprumutam aceeasi suma cu termen de inapoiere in 15 zile, atunci vom avea de inapoiat fix cat am imprumutat. Asta inseamna 0% dobanda, fiind unul dintre cele mai accesibile IFN-uri care ofera credite nebancare.

Principalele caracteristici ale IFN-ului Credit 7

Credit 7 vine cu un serviciu foarte benefic pentru cei care nu pot inapoia suma datorata la termenul stabilit. Pentru doar 100 RON se poate prelungi data scadenta cu 10 zile, fara a se aplica alte penalitati.

Un alt serviciu foarte bun cu care vine Credit 7 in sectorul de credite rapide il reprezinta faptul ca putem beneficia de bani cash. Credit7 colaboreaza cu banca BCR si putem aplica online pentru imprumut, iar cand acesta este aprobat putem merge la cea mai apropiata sucursala BCR si primim banii Cash.

Institutia financiara nebancara Credit 7 reprezinta alegerea ideala atunci cand dorim sa imprumutam o suma modica pentru o perioada scurta de timp, eventual pana la salariu. Dobanda 0% daca inapoiem in maxim 15 zile si o dobanda totala de aproximativ 18% daca imprumutam pentru 30 de zile.

Aproba credite pentru persoane cu varsta cuprinsa intre 20 si 80 de ani. Ceea ce face din Credit7 un IFN ideal pentru pensionarii care doresc un imprumut rapid pe termen scurt.

InStockUSD5,,1,,,1,

Avantajele IFN-ului Credit7:

 • Banii pe card in aceeasi zi;
 • Putem obtine banii atat cash, cat si pe card;
 • Dobanda foarte mica in comparatie cu alte IFN-uri;
 • Accepta persoane cu istoric negativ;
 • Optiunea de prelungire a scadentei.

Dezavantajele:

 • Suma imprumutata nu poate depasi 3000 RON;
 • Perioada de rambursare este de doar 30 zile + inca 10 optional.

Cum poti accesa un imprumut la Credit 7

 1. Dai click AICI sau intri pe site-ul Credit7.
 2. Selectezi Suma si perioada de rambursare.
 3. Dai click pe Solicita Credit, unde completezi datele necesare.
 4. Primesti SMS cu decizia si eMail cu datele de logare in contul de pe site.
 5. Se face transferul.

Cu alte cuvinte, procesul de accesare al unui imprumut este unul foarte simplu. Intram pe site, alegem suma si perioada, completam formularul si asteptam aprobarea si transferul banilor.

conditii credit7

Cum se ramburseaza imprumutul la Credit 7

Achitarea creditului se poate face prin 4 metode:

 1. Se vor retrage banii automat de pe card daca dispuneti de suma necesara, fix in ziua scadentei.
 2. Se poate achita din contul Credit7 cu cardul.
 3. La sucursalele BCR
 4. Prin transfer bancar direct in contul bancar al celor de la Credit7.

Parerea noastra este ca IFN-ul Credit7 ofera una dintre cele mai bune variante de credite rapide disponibile pe piata din Romania, avand o dobanda foarte mica, incomparabila cu Provident sau CreditPrime ca exemple. Scopul nostru este sa va indicam IFN-uri care au dobanzi mici astfel incat sa fie convenabil sa facem imprumuturi, nu sa facem reclama indiferent de costuri. Iar Credit7 este unul din acele IFN-uri care chiar ofera bani imprumut cu dobanda mica. Tocmai din acest motiv ocupa si locul 1 in topul nostru cu cele mai accesibile variante de creditare.

In ce conditii Credit7 nu aproba creditul?

Desi Credit7 accepta persoane cu istoric negativ, exista anumite situatii in care creditul nu este aprobat. Una din aceste situatii este aceea cand solicitantul are deja alte credite care nu au fost platite. Daca este vorba doar de un credit in curs la care contribuiti lunar, creditul se va aproba, insa daca aveti un istoric cu imprumuturi de la mai multe IFN-uri care nu au fost achitate, sansele de acordare sunt minime.

O alta situatie in care creditul nu se va aproba este aceea in care nu puteti dovedi un venit constant sau cand acest venit nu poate acoperi creditul.

 1. Ce se intampla daca nu platim la data scadenta?

  Daca nu platim la timp, atunci se va aplica o dobanda penalizatoare de 1,29% pe zi.

 2. care este timpul de aprobare?

  Dupa ce ati completat cererea pe site, in maxim 20 de minute se va verifica, urmand a primi SMS si email cu datele de inregistrare. In maxim 2 ore veti avea banii pe card.

 3. Ce documente imi trebuie pentru a primi creditul?

  Cartea de identitate si extrasul bancar.

 4. Se poate achita creditul in rate?

  Nu. La data scadenta trebuie platita toata suma datorata.

Acorda o nota!
[Total: 1 Average: 5]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *