Viva Credit Pareri si Detalii Importante

Conditii de creditare:

 • Varsta minima: 20 ani
 • Venit constant
 • Cont bancar
 • Accepta persoane cu istoric negativ
 • Vezi conditiile complete AICI
imprumut fara anaf Viva Credit

Viva Credit este unul dintre primele IFN-uri aparute in Romania si se mentine in top datorita ofertelor atractive pe care le are.

Caracteristici prin care se diferentiaza Viva Credit fata de alte IFN-uri:

1.Credit rapid pe termen scurt cu 0% dobanda

Daca alegem sa imprumutam o suma de pana in 5000 Lei pe o perioada de 30 de zile, putem beneficia de dobanda 0%. Conditia este sa inapoiem toata suma odata in maxim 30 de zile din momentul in care am primit banii pe card.

2. Se poate prelungi data scadenta cu o dobanda de 0,4%

Chiar daca la prima vedere o dobanda zilnica de 0,4% pare mare, comparabil cu alte IFN-uri, aceasta este o dobanda chiar mica. Celelalte IFN-uri au taxe penalizatoare cuprinse intre 1 si 2% pe zi din suma imprumutata. Astfel, Viva Credit vine cu o dobanda mai mica.

Nu este recomandat sa prelungim data scadenta, dar in caz de urgenta, taxa de 0,4% pe zi poate fi destul de multumitoare.

3. Aprobarea creditului se face in doar cateva minute

Din momentul in care aplicati pentru un credit pana la momentul in care primiti banii vor trece doar cateva minute. Daca alegeti sa imprumutati o suma de pana in 5000 Lei, acest imprumut se incadreaza in categoria creditelor cu aprobare pe loc, tot procesul de aprobare luandu-va doar cateva minute. Pe site-ul lor mentioneaza faptul ca acordarea creditelor se face in maxim 2 ore. Dar niciodata nu trece atat de mult timp pana intra banii pe card.

4. Acorda credit si in weekend

Daca nevoia va impinge catre un credit in zilele de weekend, Viva Credit face transferuri catre solicitant indiferent de ziua in care completati cererea.

5. Accepta persoane cu istoric negativ in Biroul de Credit

Criteriul decisiv in acordarea unui credit cu istoric negativ il reprezinta venitul. Solicitantul poate primi un imprumut de la Viva Credit chiar daca apare cu istoric negativ in Biroul de Credit atat timp cat are un venit considerabil.

6. Ofera credit rapid fara verificare ANAF

Chiar daca se face verificarea bazei de date ANAF, Viva Credit ofera imprumutul daca suma este mica. Ca exemplu, daca ai nevoie de 1000 Lei urgent pana la salariu, Viva Credit iti ofera imprumutul, chiar daca apari cu datorii in baza de date ANAF.

7. Ofera si credit rapid pe termen lung

Pe langa optiunea principala pe care se bazeaza Viva Credit, adica acordarea unui imprumut pe maxim 30 zile cu 0% dobanda, acestia ofera si imprumuturi pe termen lung cu plata in rate lunare. Adica putem imprumuta bani si cu optiunea de rambursare in rate egale de pana la 12 luni.

8. Este un IFN care acorda sume mari de bani

Incepand cu anul 2024, VivaCredit ofera imprumuturi de pana la 20 000 Lei. Acesta este un serviciu nou care intra in concurenta directa cu alte institutii financiare nebancare ce ofera credite pe termen mediu – lung. Intra in concurenta directa cu Provident, Credius, HoraCredit si Ferratum. Unde VivaCredit si Ferratum vin cu cele mai bune dobanzi.

9. Poti refuza imprumutul daca nu iti convine cat ai de plata

Dupa ce ai completat cererea pentru acordarea imprumutului vei primi un mesaj pe telefon si pe mail pentru a confirma ca esti de acord cu conditiile creditului. Daca nu iti convine cat ai de plata sau ceva ti se pare suspect, poti refuza imprumutul fara nici o retinere si fara explicatii.

10. Rambursare anticipata

Chiar daca ai facut un credit pe termen mediu, cu rate lunare fixe pe 12 luni, poti plati anticipat fara alte taxe. Ba mai mult de atat, dobanda se va calcula pana in ziua in care faci plata. Reducand astfel suma totala de plata.

In ce situatii merita sa luam imprumut de la Viva Credit?

Trebuie sa intelegeti ca fiecare institutie financiara, fie ea bancara sau nebancara, castiga bani din acordarea de credite de pe urma comisioanelor si a dobanzilor practicate. Totul este o afacere. Doar ca daca stim cum sa ne folosim de fiecare IFN in parte, in functie de modalitatea de imprumut si de modalitatea de rambursare vom reduce la minim dobanzile pe care le platim, reusind sa luam credit cu dobanda foarte buna.

Cazul ideal in care merita sa ne imprumutam de la Viva Credit este atunci cand dorim un credit pana la salariu. Cu alte cuvinte, daca inapoiem banii in maxim 30 de zile, atunci beneficiem de dobanda 0%. Fara alte costuri.

VivaCredit poate fi o optiune si cand dorim un credit mai mare… cu rambursare in rate lunare egale. Doar ca aici dobanda este destul de mare si preferabil ar fi sa faceti un credit bancar de nevoi personale, fiind mai avantajos.

Dobanzi si comisioane VivaCredit

 • 0% dobanda pentru clienti noi
 • 0% dobanda pentru credite cu rambursare integrala in maxim 30 zile
 • 0,4% pe zi la linia de credit pana in 20 000 Lei
 • Nu percepe comisioane pentru analiza dosare sau altele asemenea.

Neplatirea creditului – penalizari Viva Credit

Taxa penalizatoare este de 1,2% dobanda pe zi pentru intarzieri dupa data scadenta. Comparand cu alte IFN-uri si tinand cont de dobanda generala, VivaCredit are o dobanda mica spre medie.

Viva Credit pareri personale

Consider ca VivaCredit se incadreaza in categoria IFN-urilor destul de oneste. Iar daca citim cu atentie contractul si stim de la inceput in ce hora intram si ce taxe penalizatoare ne asteapta daca intarziem cu plata, putem spune ca sunt o institutie destul de transparenta. VivaCredit impreuna cu Credit7 sunt IFN-urile care ofera cele mai avantajoase conditii de imprumut pe termen scurt.

Merita sa imprumutam de la Viva Credit daca suntem siguri ca putem inapoia imprumutul in maxim 30 de zile. Iar referitor la creditele pe perioada mai indelungata, la urma urmei puteti face o simulare si comparand cu ofertele altor IFN-uri puteti trage singuri concluzia.

Intrebari Frecvente:

 1. Se poate inchide contul de la VivaCredit?

  Da, contul se poate inchide dupa ce ai terminat de achitat imprumutul.

 2. Pot obtine credit daca nu am un venit stabil?

  Nu. Daca nu ai un venit stabil, VivaCredit nu acorda imprumutul. Venitul poate fi chiar si din cuponul de pensie sau indemnizatia de crestere copil, dar trebuie sa fie un venit stabil, nu neaparat salariu.

 3. Care este venitul minim pentru a obtine un imprumut de la VivaCredit?

  Venitul minim pentru acordarea unui credit este de 700 Lei.

 4. Care este suma maxima care se poate obtine?

  VivaCredit ofera imprumuturi de pana la 20 000 Lei, cu plata in maxim 12 luni.

consultant financiar

Ma numesc Bogdan Marinescu, sunt fondatorul site-ului creditrapidfaraanaf.ro iar de profesie sunt Consultant Financiar.

Am lucrat pe postul de Consilier Credite in cadrul a doua mari institutii financiare nebancare, iar in momentul de fata sunt angajat la o banca de renume din Romania.

Imi place sa scriu despre domeniul financiar si imi propun sa ajut oamenii sa aplice pentru credite rapide corecte, sa nu se mai lase pacaliti de Marketing si de alte oferte tentante, dar mincinoase.

Acorda o nota!
[Total: 0 Average: 0]