Cat de repede se acorda un credit fulger?

Multe dintre IFN-urile din Romania au in oferta lor de servicii si imprumutul denumit Credit fulger aprobat online fara verificare. Dar cat de rapid este acest credit fulger? Si chiar se acorda fara verificare? Asta voi detalia in cele ce urmeaza.

Cat de rapid se acorda un credit fulger aprobat online fara verificare?

  Chiar daca procesul difera de la o institutie financiara la alta, voi da niste exemple generaliste, care se aplica la majoritatea IFN-urilor pe care le-am tot prezentat in articolele anterioare.

  Dupa ce ai completat formularul si institutia financiara te considera eligibil pentru imprumut si ti-ai dat acordul pentru a primi banii, vei primi suma dorita in cont in doar cateva minute. Acest timp poate varia de la 2 minute pana la maxim 2 ore.

  Majoritatea IFN-urilor care ofera credit fulger aprobat online au un timp de transfer de maxim 15 minute, cu mici exceptii ajungand la 2 ore.

  In cazul unor IFN-uri banii ajung in cont instant, de aceea acest tip de credit mai poarta si denumirea de credit cu aprobare pe loc sau credit rapid fara verificare.

  Ce verificari se fac pentru aprobarea unui credit fulger online?

   Desi numele acestui tip de imprumut sugereaza ca solicitantul nu va fi supus unor verificari inaintea acordarii creditului, de fapt IFN-urile verifica o serie de date pentru a putea fi siguri ca solicitantul are capacitatea sa inapoieze imprumutul. Pentru a primi un credit fulger aprobat online fara verificare se verifica baza de date a doua institutii, dupa cum urmeaza:

   Se verifica baza de date ANAF pentru a afla ce venituri are solicitantul astfel incat sa se calculeze daca venitul lunar poate acoperi cheltuielile cu ratele la imprumuturi.

   Se verifica baza de date a Biroului de Credit pentru a afla istoricul solicitantului. Un istoric negativ nu va duce neaparat la refuzul imprumutului, dar se va tine cont de acest aspect. Insa daca in Biroul de Credit se regasesc informatii cu adevarat grave pentru solicitant, cum ar fi informatii despre executari silite si popriri pe salariu, atunci IFN-ul nu va acorda creditul.

   Din punctul de vedere al institutiilor financiare nebancare este o diferenta mare intre un scor de credit mic si un istoric negativ foarte grav.

   In concluzie, chiar daca acest tip de imprumut poarta o denumire lunga si pompoasa, de fapt se face verificarea solicitantului, dar vine cu marele avantaj ca se acorda foarte rapid atat timp cat solicitantul se incadreaza in parametrii stabiliti de institutia financiara.

   Acorda o nota!
   [Total: 0 Average: 0]
   consultant financiar

   Ma numesc Bogdan Marinescu, sunt fondatorul site-ului creditrapidfaraanaf.ro iar de profesie sunt Consultant Financiar.

   Am lucrat pe postul de Consilier Credite in cadrul a doua mari institutii financiare nebancare, iar in momentul de fata sunt angajat la o banca de renume din Romania.

   Imi place sa scriu despre domeniul financiar si imi propun sa ajut oamenii sa aplice pentru credite rapide corecte, sa nu se mai lase pacaliti de Marketing si de alte oferte tentante, dar mincinoase.

   Lasă un răspuns

   Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *