Credit fara refuz – Exista asa ceva?

Raspunsul este putin variabil, fiindca tine foarte mult si de persoana care intreaba, sau mai bine spus, de persoana care solicita un credit fara refuz.

IFN-urile isi promoveaza serviciile sub diverse denumiri care sa atraga publicul, facand referire in special la usurinta cu care se poate obtine un credit online. Si aici ma refer la denumiri precum: Credit cu Buletinul, Credit fara ANAF sau Credit fara refuz.

Se poate ajunge in situatia in care oricare din creditele mentionate mai sus sa nu fie aprobate. Daca vrem un credit mare, nu ni se va acorda doar cu buletinul, iar daca avem rate multe si salariu mic, nu ni se va acorda nici un credit fara refuz oricat am vrea noi.

In ce conditii se acorda Creditul fara Refuz?

Solicitantul trebuie sa aiba minim 18 ani si un venit constant. Nu trebuie sa aiba credite in curs care sa ii consume mai mult de 40% din salariu si nu trebuie sa aiba datorii la ANAF sau sa apara cu istoric negativ in Biroul de credit.

Trebuie, de asemenea, sa aiba cetatenie romana si rezidenta in Romania. Daca indeplineste aceste conditii, atunci da, poate primi creditul.

In ce situatii nu se acorda creditul fara refuz?

  • cand solicitantul are deja alte credite in curs si acele credite reprezinta o mare parte din venituri;
  • cand solicitantul este minor;
  • cand suma ceruta imprumut este mult prea mare in comparatie cu veniturile

Acestea fiind spuse, creditul fara refuz, poate fi, de fapt, refuzat 🙂 . Dar in conditiile ideale poate fi aprobat.

Acorda o nota!
[Total: 0 Average: 0]
consultant financiar

Ma numesc Bogdan Marinescu, sunt fondatorul site-ului creditrapidfaraanaf.ro iar de profesie sunt Consultant Financiar.

Am lucrat pe postul de Consilier Credite in cadrul a doua mari institutii financiare nebancare, iar in momentul de fata sunt angajat la o banca de renume din Romania.

Imi place sa scriu despre domeniul financiar si imi propun sa ajut oamenii sa aplice pentru credite rapide corecte, sa nu se mai lase pacaliti de Marketing si de alte oferte tentante, dar mincinoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *