Refinantare fara Birou de credit

Te intrebi daca se poate refinanta un credit daca apari deja in Biroul de Credit? Noi iti vom raspunde la aceasta intrebare in cele ce urmeaza.

Cautam sa refinantam un credit fiindca ni se par ratele lunare prea mari sau, mai rau, am ramas deja in urma cu ratele fiindca veniturile sunt mici si nu reusim sa ne descurcam cu banii pe care ii incasam lunar. Problema este ca bancile, cat si IFN-urile, fac verificari in Biroul de Credit inainte de a acorda un imprumut.

Asadar, se poate face o refinantare fara verificare in Biroul de Credit?

Da, se poate face refinantare fara Biroul de Credit daca veniturile sunt substantiale. Refinantarea se poate face fie prin credite de la IFN-uri, fie prin credite de la banci. Insa fiecare situatie este diferita si fiecare persoana se afla intr-o anumita situatie la care nu se poate gasi raspuns online, decat discutand cu un reprezentant al institutiei financiare.

Pentru a putea beneficia de refinantare fara birou de credit trebuie sa indeplinim urmatoarele conditii:

  • sa fim angajati cu carte de munca
  • sa avem un venit considerabil incat ratele sa nu acopere mai mult de 40% din venituri

Ce inseamna refinantarea unui credit?

Refinantarea se refera la reanalizarea dosarului si recalcularea dobanzilor astfel incat solicitantul sa obtina rate lunare mai mici si, eventual, o scurtare a perioadei de rambursare a creditului initial. Refinantarile se pot face datorita conditiilor economice actuale, care pot fi diferite fata de momentul in care s-a accesat creditul.

Refinantarea se poate face la aceeasi banca sau la o banca diferita, daca ne avantajeaza mai mult. Insa despre aceste lucruri vom vorbi mai detaliat in unul din articolele urmatoare.

Primele trei institutii financiare din aceasta pagina ofera si refinantari pentru credite nebancare.

Acorda o nota!
[Total: 2 Average: 5]
consultant financiar

Ma numesc Bogdan Marinescu, sunt fondatorul site-ului creditrapidfaraanaf.ro iar de profesie sunt Consultant Financiar.

Am lucrat pe postul de Consilier Credite in cadrul a doua mari institutii financiare nebancare, iar in momentul de fata sunt angajat la o banca de renume din Romania.

Imi place sa scriu despre domeniul financiar si imi propun sa ajut oamenii sa aplice pentru credite rapide corecte, sa nu se mai lase pacaliti de Marketing si de alte oferte tentante, dar mincinoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *