Care IFN-uri acorda credite mari?

Esti in cautarea unui credit si vrei sa stii care sunt IFN-urile care acorda cele mai mari credite? Ai ajuns unde trebuie! Aici vei gasi lista cu Institutiile Financiare Nebancare care acorda cele mai mari credite.

Doar ca inainte de a apela la un imprumut de la IFN, trebuie sa stii ca acestea vin cu conditii mai dezavantajose fata de imprumuturile bancare. Prin urmare, daca poti face un imprumut bancar, mergi pe acea varianta. Daca situatia nu iti permite sa faci un imprumut bancar si vrei, totusi, sa imprumuti o suma destul de maricica, atunci acestea sunt IFN-urile care acorda cele mai mari imprumuturi:

Credius este Institutia Financiara Nonbancara care ofera cea mai mare suma din Romania, si anume: 50 000 Lei – aproximativ 10 000 euro. Acestia au o perioada de finaintare de minim 6 luni si maxim 60 luni. Adica se poate stabili la semnarea contractului perioada de rambursare a creditului. Avand o perioada de rambursare de 5 ani, putem spune ca este si unul dintre IFN-urile cu cea mai lunga perioada de rambursare.

Cu toate acestea, cu cat perioada de rambursare este mai mare, cu atat vom avea de platit o dobanda mai mare. Sfatul meu este ca daca doriti sa imprumutati 10 000 Euro, atunci sa va calculati bine finantele si sa va stabiliti rate lunare pe care sa le puteti plati intr-un timp cat mai scurt.

Dobanda la Credius poate varia foarte mult, in functie de venit, de creditele actuale, scorul din Biroul de Credit, dar mai ales de perioada de finantare. DAE poate varia de la 50% la 500%.
— > Click AICI pentru oferta Credius < —

Viva Credit ofera si optiunea de a imprumuta o suma mai mare fata de oferta lor standard. Astfel, putem imprumuta pana la 20 000 Lei de la ei, cu o dobanda de 0,4% pe zi. Nu putem spune ca este o oferta foarte buna, dar in lipsa de altceva ar putea fi un ajutor. Foarte important este sa cititi cu atentie contractul trimis pe mail inainte de a accepta virarea banilor. Astfel veti sti cu exactitate cat aveti de platit inapoi.
— > Click AICI pentru oferta Viva Credit < —

Ferratum Bank obisnuia sa ofere credite de pana la 19 000 Lei. Acum, in ianuarie 2024 vad ca au modificat putin grila si ofera maxim 10 000 lei. Cu toate acestea, in curand cred ca vor reveni la oferta initiala de imprumuturi mai mari. Ferratum chiar reprezinta o optiune buna de luat in considerare fiindca au dobanzi mici fata de alte IFN-uri care acorda credite mari.
— > Click AICI pentru oferta Ferratum < —

HoraCredit ofera imprumuturi de pana la 10 000 Lei. Marele avantaj al acestui IFN il reprezinta faptul ca nu trebuie sa fii salariat pentru a obtine imprumutul. Daca banii sunt returnati conform contractului, atunci si dobanda este foarte mica.
— > Click AICI pentru oferta HoraCredit < —

Acestea fiind spuse, daca esti in cautarea unui IFN care acorda credite mari, lista din aceasta pagina iti va fi de un real ajutor.

Trebuie mentionat faptul ca toate IFN-urile listate aici acorda credite chiar daca ai istoric negativ in Biroul de Credit. Dar cu cat ai un istoric de credit mai bun, cu atat suma acordata va fi mai mare.

Acorda o nota!
[Total: 0 Average: 0]
consultant financiar

Ma numesc Bogdan Marinescu, sunt fondatorul site-ului creditrapidfaraanaf.ro iar de profesie sunt Consultant Financiar.

Am lucrat pe postul de Consilier Credite in cadrul a doua mari institutii financiare nebancare, iar in momentul de fata sunt angajat la o banca de renume din Romania.

Imi place sa scriu despre domeniul financiar si imi propun sa ajut oamenii sa aplice pentru credite rapide corecte, sa nu se mai lase pacaliti de Marketing si de alte oferte tentante, dar mincinoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *