De unde putem lua pana in 2000 Lei cu dobanda mica

Chiar daca majoritatea institutiilor financiare acorda credite mari si isi scot profitul acordand imprumuturi cu valoare substantiala, sunt si IFN-uri care ofera sume mici de bani cu dobanda relativ buna.

Spun ca ofera “dobanda relativ buna” deoarece daca indeplinim anumite criteriii si platim imprumutul la data specificata, ne putem bucura chiar de dobanda 0%. Lucru pe care nu il intalnim nici la bancile traditionale.

Trebuie sa stiti un lucru inainte de a continua: IFN-urile fac profit, in special cand, cei care au solicitat imprumuturi intarzie cu plata ratei. Prin dobanzile penalizatoare destul de mari, IFN-urile ajung la castiguri frumusele. Majoritatea institutiilor financiare mizand pe acest lucru pentru a obtine profit.

Top 3 institutii financiare de unde puteti lua 2000 Lei cu dobanda mica

Credit7 – Puteti obtine 2000 Lei cu data scadenta de 15 zile, iar dobanda va fi 0%. Suma maxima care se poate imprumuta este de 3000 Lei. Toata suma trebuie inapoiata deodata, nu in rate. Aplica AICI pentru oferta.

VivaCredit – Cu o data scadenta de 30 de zile, Viva Credit ne ofera una dintre cele mai bune optiuni de credit pana in 2000 Lei de pe piata. Daca istoricul din Biroul de Credit arata bine, putem obtine un credit de 5000 Lei cu dobanda 0% pe 30 de zile. Aplica AICI pentru oferta.

HoraCredit – Daca luam un imprumut de 2000 Lei si il rambursam in maxim 70 de zile, cu plata integrala, vom avea de plata aproximativ 2070 Lei in total. O oferta foarte buna in momentul de fata. Vezi AICI daca mai este valabila oferta.

Astfel, cu putina documentare putem obtine credite de la IFN-uri in conditii favorabile.

Mai trebuie sa mentionez si urmatoarele aspecte:

  • Daca aveti un Scor de Credit prea mic, atunci si posibilitatea de acordare a imprumutului scade.
  • Daca aveti istoric negativ grav, cu credite neplatite si popriri pe salariu, cel mai probabil nu veti primi un nou imprumut.
  • Daca nu apareti cu venituri inregistrate la ANAF, de asemenea, sansele de a obtine un credit tind spre zero.

Chiar daca aceste IFN-uri spun ca ofera credit fara verificare ANAF si fara verificare in Biroul de Credit, tot se face o minima verificare astfel incat sa se asigure ca solicitantul poate achita imprumutul.

Acorda o nota!
[Total: 0 Average: 0]
consultant financiar

Ma numesc Bogdan Marinescu, sunt fondatorul site-ului creditrapidfaraanaf.ro iar de profesie sunt Consultant Financiar.

Am lucrat pe postul de Consilier Credite in cadrul a doua mari institutii financiare nebancare, iar in momentul de fata sunt angajat la o banca de renume din Romania.

Imi place sa scriu despre domeniul financiar si imi propun sa ajut oamenii sa aplice pentru credite rapide corecte, sa nu se mai lase pacaliti de Marketing si de alte oferte tentante, dar mincinoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *