Imprumut rapid online fara acte – Se poate obtine?

Te intrebi daca poti obtine un credit rapid online fara acte? Ei bine, se poate obtine un astfel de credit, dar doar in anumite conditii. In cele ce urmeaza voi detalia putin acest aspect si te voi face sa intelegi ofertele de pe piata a institutiilor financiare nebancare, cat si a bancilor care pretind ca ofera credit doar cu buletinul.

Ce inseama, de fapt, un credit fara acte? De unde il putem obtine?

Putem analiza acest lucru din doua puncte de vedere. Primul: al IFN-urilor. Al doilea: al bancilor.

Credit rapid online fara acte de la IFN-uri

Chiar daca pare putin probabil sa putem obtine bani fara nici un act, sa stiti ca exista IFN-uri care acorda credite rapide online fara acte. Fie ca vorbim de banci sau de Institutii financiare nebancare, in general avem nevoie de o dovada a venitului inainte de a ni se acorda un imprumut.

Cu toate acestea, exista IFN-uri precum acesta sau acesta care acorda credit si fara dovada unui venit sau alte acte. Dar pentru a ni se putea livra banii trebuie sa oferim un extras bancar si un buletin, caci altfel nu avem cum sa primim banii.

Si acest IFN ofera imprumut rapid online fara acte cu 0% dobanda in primele 30 de zile. Ca si in cazul bancilor, suma care poate fi imprumutata fara a prezenta acte este una medie. Adica ni se va acorda creditul daca solicitam 1000-5000 Lei, insa daca ne dorim sume mai mari, atunci suntem nevoiti sa prezentam anumite documente care sa ofere o incredere IFN-ului ca putem restitui suma imprumutata.

IFN-urile prezentate pe prima pagina a site-ului nostru ofera si credit rapid online fara acte, dar doar daca suma este mica.

Imprumut online fara acte de la bancile traditionale

Teoretic, nu putem obtine un imprumut de la banci fara acte care sa dovedeasca un venit sigur, stabil si de o valoare substantiala. Cu toate acestea, putem obtine credite de la banci si fara sa venim cu adeverinte de venit, buletin sau alte acte. Cum este posibil? Foarte simplu:

De exemplu eu incasez salariul la ING. Daca doresc sa fac un credit de o valoare medie, sa zicem pana in 5 000 Lei, atunci nu trebuie sa ma duc la banca sa stau la rand la ghisee si sa vorbesc cu doamnele de acolo, sa astept sa ma verifice in Biroul de Credit si asa mai departe. Astfel, cand doresc un credit de valoare medie, pur si simplu intru in contul meu HomeBank si imi aleg o suma ce doresc a o imprumuta. Astfel nu sunt nevoit sa ma duc cu acte si adeverinta de venit.

Banca va analiza cererea mea si in foarte scurt timp va veni si cu un raspuns. Daca suma este mica, atunci raspunsul va fi pozitiv in majoritatea cazurilor. Acelasi tip de imprumut se poate face si la alte banci precum Banca Transilvania, Western Union, BCR, BRD si altele.

Astfel, un imprumut online fara acte sau un credit doar cu buletinul poate deveni realitate daca il solicitam de la banca la care incasam salariul. Nu ne vor trebui alte acte, fiindca ei deja detin toate informatiile necesare despre noi in vederea acordarii creditului.

Daca doriti sa apelati la un IFN care sa nu va scuture de bani, atunci puteti alege unul din lista prezentata in prima pagina sau in pagina cu Cele mai bune IFN-uri. Chiar daca trebuie sa prezentati o dovada a venitului, macar aveti garantia ca veti alege un IFN care ofera credite cu dobanda mica.

Acorda o nota!
[Total: 0 Average: 0]
consultant financiar

Ma numesc Bogdan Marinescu, sunt fondatorul site-ului creditrapidfaraanaf.ro iar de profesie sunt Consultant Financiar.

Am lucrat pe postul de Consilier Credite in cadrul a doua mari institutii financiare nebancare, iar in momentul de fata sunt angajat la o banca de renume din Romania.

Imi place sa scriu despre domeniul financiar si imi propun sa ajut oamenii sa aplice pentru credite rapide corecte, sa nu se mai lase pacaliti de Marketing si de alte oferte tentante, dar mincinoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *