De 5 ori mai multe credite de Black Friday

In Romania, Black Friday a fost pe data de 10 Noiembrie 2023, dar majoritatea magazinelor au avut oferte foarte bune pe tot parcursul weekend-ului, adica inclusiv pe 11 si 12 noiembrie.

Unele magazine nici macar la data curenta nu au incheiat campania de Black Friday, prelungind perioada reducerilor pana la sfarsitul lunii Noiembrie.

Conform unui studiu al celor de la KeysFin, accesarea creditelor online a avut o crestere de 500% fata de anul precedent de Black Friday. Romanii au accesat credite online pentru a profita de reduceri fara a mai tine cont de alte lucruri ( cum ar fi dobanda sau suma totala de rambursat 🙂 ).

Cei mai multi dintre cei care au accesat credite au fost din Bucuresti(42%), urmati de cei din Cluj(8%) si din Timisoara(4,5%).

Cum am am mentionat si prin alte articole in trecut, noi nu sustinem cumparaturile din impuls si nici accesarea unui credit rapid decat daca este cu adevarat o necesitate. Dar nevoia romanului de a cumpara la pret mic il face sa ia si decizii incorecte si chiar sa duca la risipa de bani.

Acorda o nota!
[Total: 0 Average: 0]
consultant financiar

Ma numesc Bogdan Marinescu, sunt fondatorul site-ului creditrapidfaraanaf.ro iar de profesie sunt Consultant Financiar.

Am lucrat pe postul de Consilier Credite in cadrul a doua mari institutii financiare nebancare, iar in momentul de fata sunt angajat la o banca de renume din Romania.

Imi place sa scriu despre domeniul financiar si imi propun sa ajut oamenii sa aplice pentru credite rapide corecte, sa nu se mai lase pacaliti de Marketing si de alte oferte tentante, dar mincinoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *